Říjen 2011

memories

31. října 2011 v 17:54 | hejdyhey |  Love your life.. ♥

Vzpomínky nám zkrášlují život, ale jen zapomínání ho činí snesitelným. (Honoré de Balzac)


Robert Pattinson X Paul Wesley

26. října 2011 v 12:08 | hejdyhey |  Kdo je víc HOT?
Dnes jsem vybrala do této rubriky dva upíry- Edwarda (Robert Pattinson) a Stefana (Paul Wesley). Při vytváření tohoto obrázku mě docela překvapilo, jak si jsou ti dva podobní. :) kdybych mohla, hlasovala bych pro oba :D a co ty? Hlasuj v anketě...


Dylan Sprouse X Cole Sprouse

25. října 2011 v 11:05 | hejdyhey |  Kdo je víc HOT?

Tak co, kdo se Ti víc líbí? Dylan nebo Cole? Hlasuj v anketě!

15 nejkrásnějších bot

24. října 2011 v 18:20 | hejdyhey |  Fashion etc..
Snad každá žena či dívka miluje boty. Ať už to jsou boty na podpatku, tenisky, balerínky nebo třeba kozačky, každá máme určitě svůj oblíbený pár. Chtěla by si nové botičky? možná že se tu inspiruješ ;)



Svatební lodičky Christian Louboutin. Nejkrásnější svatební boty - Jimmy Choo.
ale které boty jsou podle mého názoru ty nejkrásnější? na celé čáře u mě vedou Seleniny lodičky, které měla v klipu '' Who says''


Kdo je víc HOT? 23.10.

23. října 2011 v 15:45 | hejdyhey |  Kdo je víc HOT?

Nová Rubrika!!

23. října 2011 v 15:08 | hejdyhey
Dnes sem zařadím novou rubriku "kdo je víc HOT?''. Každý den zde bude zveřejněna dvojice celebrit, které spolu nějakým způsobem souvisí. A na Tobě bude, abys vybral/a tu, která je víc HOT :) Enjoy!

Nina Dobrev

23. října 2011 v 11:21 | hejdyhey |  celebrities
Jméno: Nina Konstantinova Dobreva
Místo narození: Sofia, Bulharsko
Datum narození: 9.1.1989
Věk: 22
Znamení: Kozoroh

Filmografie:
  • Repo! The Genetic opera (2006)
  • Pan úžasný (2006)
  • Too young to Marry (2007)
  • Básník války (2007)
  • Tajemství mé dcery (2007)
  • V rytmu stepu (2007)
  • The American mall (2008)
  • Upíří deníky (2009)
  • The roommate (2011)
Zajímavosti:
  • od dvou let žije s rodiči a svým bratrem Alexandrem v Torontu, v Kanadě
  • mezi její koníčky patří například tanec, hudba (slyšela jsem jí i zpívat a opravdu není špatná), gymnastika, plavání, tanec, horolezectví a jiné
  • v roce 2010 získala dvě ceny Teen Choice Awards díky seriálu Upíří deníky: 1. místo- herečka fantasy/sci-fi a 1. místo: hvězda, která nejvíce prorazila- ženy
Web:

kdo je podle tebe v TVD nejlepší?

22. října 2011 v 20:49 | hejdyhey




Stefan
Do teď byl považován za kladného hrdinu, který by neublížil ani mušce, ale nyní ukázal i svou temnou stránku. Společně s Klausem zabíjí nevinné lidi jen pro své potěšení, stále však miluje Elenu. Otázka je, jestli si takto užívá rád, nebo to jen předstírá kvůli závazku s Klausem.

Damon
I on miluje Elenu a udělá pro ni všechno, co jí na očích vidí, klidně by za ní zaplatil životem. Pod tou tvrdou slupkou skrývá citlivé srdce.

Klaus
Mocný hybrid, kterému záleží jen na sobě. nemá rád, když mu někdo stojí v cestě nebo vše nejde podle plánů. vypadá to, že je nezničitelný, avšak skrývá velké tajemství, které vše může změnit.

Tyler
Tenhle sexy vlkodlak si jde tvrdě za svým, ať ho to stojí cokoliv. Vztah s upírkou Caroline je složitý, neboť je každý ''z jiného soudku'', přesto ji miluje a vždy jí bude ve všem podporovat.

Elena
Láska ke Stefanovi odstartovala kolotoč podivných událostí a tajemství. Přesto je odhodlaná za každou cenu s ním zůstat. Když však Stefan kvůli jeho závazku odejde s Klausem, Elena se sblíží s Damonem a ten jí totálně pomíchá city. Jak to vše nakonec dopadne, na čí stranu se Elena přikloní?

Katherine
Prohnaná a nevyzpytatelná upírka. je schopna podlézat komukoliv, jen aby byla v bezpečí a vytěžila z toho co nejvíc.

Caroline
Tahle energická upírka by se za nic nevzdala své lidské stránky a proto se snaží žít obyčejným životem. miluje party a ještě radši je organizuje.

Bonnie
Čím více zkušeností má, tím silnější a mocnější čarodějkou je. Nerada pomáhá svými kouzly upírům, ale nic jiného jí nezbývá, když chce pomoct Eleně.



Nový klip Rihanny je tu!

20. října 2011 v 21:47 ♫♪music videos♪♫
Rihanna konečně natočila klip ke skvělé písničce We found love. avšak musím říct, že mě docela překvapil, protože podle fotek jsem očekávala spíše klip láskou a energií nabitý, opak je ale pravdou.. :) a co na něj říkáš ty?