Shia LaBeouf

25. září 2011 v 18:15 | hejdyhey |  celebrities

Jméno: Shia Saide LaBeouf
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie
Datum narození: 11.6.1986
věk: 25
znamení: Blíženci

filmografie:

  • Transformers 3 (2011)
  • Wall street: Peníze nikdy nespí (2010)
  • New Yorku, miluji Tě! (2009)
  • Transformers: pomsta poražených (2009)
  • Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008)
  • Oko dravce (2008)
  • Disturbia (2007)
  • Divoké vlny (2007)
  • Transformers (2007)
  • Bobby (2006)
  • Průvodce k rozpoznání tvých svatých (2006)
  • Constantine (2005)
  • Golfový sen (2005)
  • Já, robot (2004)
  • Bitva o Shaker Heights (2003)
  • Blbý a ještě blbější: jak Harry potkal Lloyda (2003)
  • Díry (2003)
  • Charlieho andílci: Na plný pecky (2003)
  • Stevensovi bodují (2003)
  • Eddie a Tru (2002)
  • Express Yourself (2001)
  • Hounded (2001)
  • báječní Stevensovi (2000)
  • Say What? karaoke (1999)
  • The Christmas Path (1998)
  • Movie surfers (1998)
  • Snídaně s Einsteinem (1998)

Zajímavosti:
  • v hebrejštině Shia znamená "dar od Boha" a Labeouf znamená ve francouzštině "vůl" (nebo hovězí)
  • odmalička byl veden k židovskému náboženství
  • již v deseti letech kouřil se svým otcem marihuanu
Web:


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Grace Grace | Web | 2. října 2011 v 16:06 | Reagovat

Skvělý herec, za jeho nejlepší filmy považuju Disturbiu a Constantina. Jeden z nejnadějnějších hereckých talentů současnosti. Nevím, ale někdy si říkám, jak by dopadla postava Harryho Pottera v jeho podání:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama