Rihanna

18. září 2011 v 14:47 |  celebrities
celým jménem: Rihanna Robin Fenty
místo narození: Barbados (st. Michael)
datum narození: 20.2.1988
věk: 23
znamení: Vodnář

Zajímavosti:
♦ má dva bratry (15, 9let)
♦ ve škole jí údajně šikanovali kvůli světlejší barvě pleti

Diskografie:
2005- Music of the Sun
2006- A girl like me
2007- Good girl gone bad
2009- Rated R
2010- Loud


A tak šel čas...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama