Září 2011

Luciana- I like that

26. září 2011 v 21:46 ♫♪music videos♪♫
Luciana není moc známá, ale tuhle chytlavou písničku můžeš znát ze Step up 3...

zkoukni i její další, ne méně kvalitní, písničky :o)


TEST- jaké boty se k tobě nejvíc hodí?

26. září 2011 v 16:14 | hejdyhey |  Fashion etc..
obchody jsou plné všelijakých bot a ty nevíš jaké si vybrat? udělej si test a dozvíš se, které boty se k tobě nejvíce hodí...

1. otázka: chteš jít se svými kámoškami ven. kam zamíříte?
A: do přírody, jako například do parku
B: určitě se půjdeme podívat na nějaký fotbalový nebo hokejový zápas
C: obchody a nákupní centra, to je jasné!

2. otázka: co nejraději nosíš ve volném čase?
A: obyčejné volné šaty, nebo sukni z pohodlného materiálu
B: tepláky, kraťasy a k tomu vtipné tričko
C: ráda vypadám dobře i ve volném čase, takže buď volím džíny nebo nějaký ulítlý kousek

3. otázka: jaký je tvůj vysněný kluk?
A: alespoň trochu romantický, s pronikavýma očima
B: jednoznačně pohodář, trochu dobrodružný a vtipný
C: musí se umět o sebe starat a být oblíbený

4. otázka: kolik tě obyčejně obklopuje lidí a jakých?
A: mám jednu až dvě nejlepší kamarádky a s nimi jsem nejraději, protože mi rozumí a chápou
B: neustále se setkávám s novými lidmi, až nemám přehled jak se kdo jmenuje :D ale mám svou skvělou partu na kterou nikdy nezapomenu, jsou naladěni na stejnou vlnu jako já a je s nimi zábava
C: mám plno skvělých kamarádek, skoro každý den vyrážim s nějakou jinou nakupovat. nemám problém jim říct svá tajemství, protože jim věřím

5. otázka: co tě nejvíc štve?
A: kluci, kteří se neustále honí za míčem a na mě občas zapomínají
B: učení! nejraději bych byla venku nebo šla plavat
C: holky, které nemají vůbec žádný vkus a klidně si vezmou do lodiček ponožky :P

ŘEŠENÍ: nyní si sečti kolik kterých písmenek si měla nejčastěji. bylo to A, b nebo C? :o)
  • nejvíce A: Romantická duše
miluješ květinové vzory, pastelové barvy, mašličky a sladké doplňky. a stejně růžová je i tvoje povaha. dokážeš se na svět dívat úplně jinýma očima a proto tě štvou někteří kluci, neboť nejsou naladěni na stejnou vlnu. ale hlavu vzhůru, určitě narazíš na svého vysněného prince. boty pro tebe? určitě balerínky a lodičky s mašličkami.
  • nejvíce B: sports girl
pro tebe je pohodlí na prvním místě. miluješ akce, kde můžeš předvést své sportovní nadání, nebo si jen tak zablbnout a vytlouct ze sebe energii, s tebou se prostě nikdo nenudí! a co se týká kluků, nemáš nijak vyhranění styl. musí být jen v pohodě a musí se umět zasmát sám sobě, avšak jeho plus by bylo, kdyby hrál za nějaký místní fotbalový tým. ;) boty pro tebe: určitě tenisky nebo klasické "socky"
  • nejvíce C: módní guru
v módě plaveš jako ryba ve vodě, módní časáky jsou pro tebe jako slabikáře. miluješ oblečení a boty s nádechem luxusu a skvělého stylu. nesmíš chybět na žádné diskotéce, protože to je něco pro tebe a když už to tam pořádně rozjdeš, jsi jednoznačně hvězda parketu! kluci o tebe mají velký zájem a to tě těší. Boty pro tebe: sexy boty na podpadku!


tak co, jsi romantička, sportovní pohodářka nebo módní ikona sama o sobě? já osobně jsem hodně přelétavá, snažím se brát od každého stylu trochu ale spíš preferuju pohodlí. a jak si na tom ty? :o)

pár parodií na reklamu od Old Spice :o)

25. září 2011 v 20:54 | hejdyhey |  Fun videa
tuto reklamu snad ani nemusím představovat. prostě vtipná reklama s pohledným černochem ;). ikdyž se zdá být jako plno jiných, vzniklo na ní plno parodií. vybrala jsem pro vás ty nejzajímavější :D





Shia LaBeouf

25. září 2011 v 18:15 | hejdyhey |  celebrities

Jméno: Shia Saide LaBeouf
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie
Datum narození: 11.6.1986
věk: 25
znamení: Blíženci

filmografie:

  • Transformers 3 (2011)
  • Wall street: Peníze nikdy nespí (2010)
  • New Yorku, miluji Tě! (2009)
  • Transformers: pomsta poražených (2009)
  • Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008)
  • Oko dravce (2008)
  • Disturbia (2007)
  • Divoké vlny (2007)
  • Transformers (2007)
  • Bobby (2006)
  • Průvodce k rozpoznání tvých svatých (2006)
  • Constantine (2005)
  • Golfový sen (2005)
  • Já, robot (2004)
  • Bitva o Shaker Heights (2003)
  • Blbý a ještě blbější: jak Harry potkal Lloyda (2003)
  • Díry (2003)
  • Charlieho andílci: Na plný pecky (2003)
  • Stevensovi bodují (2003)
  • Eddie a Tru (2002)
  • Express Yourself (2001)
  • Hounded (2001)
  • báječní Stevensovi (2000)
  • Say What? karaoke (1999)
  • The Christmas Path (1998)
  • Movie surfers (1998)
  • Snídaně s Einsteinem (1998)

Zajímavosti:
  • v hebrejštině Shia znamená "dar od Boha" a Labeouf znamená ve francouzštině "vůl" (nebo hovězí)
  • odmalička byl veden k židovskému náboženství
  • již v deseti letech kouřil se svým otcem marihuanu
Web:



Ian Somerhalder

24. září 2011 v 8:55 | hejdyhey |  celebrities
jméno: Ian Joseph Somerhalder
místo narození: Covington, Louisiana, USA
datum narození: 8.12.1978
věk: 32
znamení: střelec

filmografie:
Policie z New Orleans( 1996)
Znovu na světě(1999)
Young Americans(2000)
Kriminálka Las Vegas (2000)
Anatomy of a Hate Crime (2001)
Smallville
Pravidla vášně (2002)
kriminálka Miami (2002)
fearless (2004)
V rukách nepřítele (2004)
The old man and the Studio (2004)
Lost (2004)
Pulse (2006)
Marco Polo (2007)
The vampire diaries (2009)
...a mnoho dalších

Zajímavosti: již v deseti letech se stal velice úspěšným modelem
nejen že se živý jako model a herec, ale zkusil si i práci producenta u filmu ''Recess' (2004)
nyní chodí s Ninou Dobrev (můžete jí znát ze seriálu The Vampires Diaries)

web:


'

Nicki Minaj

19. září 2011 v 17:24 | hejdyhey |  ♫♪music videos♪♫
Taková malá ďáblice.. prostě úžasná :)* ♥

Bonnie Dune- Keep Me

18. září 2011 v 22:31 ♫♪music videos♪♫
moc hezká písnička, taková pohodová, což se v tuhle hodinu docela hodí :D

The Vampire Diaries konečně tady!

18. září 2011 v 18:29 | hejdyhey
Tuto středu 17.9. odstartovala nová řada upířích deníků a v sobotu byl tento díl přeložen i do češtiny! první díl třetí řady nese název ''The Birthday ". Elena zde slaví narozeniny na párty, kterou pro ní připravila Caroline. Ikdyž Elena v této chvíli chuť slavit opravdu nemá. Její přítel Stefan je to totiž stále ve službách Klause. Ten chce najít smečku vlkodlaků aby založil nový druh, právě takový, jaký je on sám- napůl upíří a napůl vlkodlačí. ale víc už prozrazovat nebudu, podívejte se sami ;)



Rihanna

18. září 2011 v 14:47 celebrities
celým jménem: Rihanna Robin Fenty
místo narození: Barbados (st. Michael)
datum narození: 20.2.1988
věk: 23
znamení: Vodnář

Zajímavosti:
♦ má dva bratry (15, 9let)
♦ ve škole jí údajně šikanovali kvůli světlejší barvě pleti

Diskografie:
2005- Music of the Sun
2006- A girl like me
2007- Good girl gone bad
2009- Rated R
2010- Loud


A tak šel čas...

top 10 pokrývek hlavy :)

18. září 2011 v 11:25 | hejdyhey |  Fashion etc..
ať už je teplo nebo zima, hodí se ti nápaditá čepice nebo kšiltovka. skvěle totiž doplní každý outfit. vybrala jsem pro tebe deset (podle mého názoru) nejlepších pokrývek hlavy. pojď se na ně podívat ;)